Ny vare

Nye 593-1229 Et F for iMac 21,5" A1311 2009 2010 Grafik GPU Kort Temp. Temperatur Kabel

999 Varer

kr48.78

Professionel Grossist for Mac-iMac Reservedele

Produkt Navn

Flex Kabler

År

N/A

MPN N/A

APN

N/A

Kompatibel bekendtgørelse NR.

(Se Beskrivelsen Nedenfor-KOMPATIBEL)

Produktets Tilstand

Ægte Nye ,100% Testet,Godt Arbejde.

Vælg de indstillinger online!

Vær venlig at dobbelt tjekke billeder online,vi donot give refusion eller ombytning, hvis køber køber de forkerte produkter

Alle vores brugte dele er testet i arbejdet computere, før de er opført her til salg, og er kun på listen, fordi de er fundet at være i orden.Forstå venligst, at hvis en del ikke fastsætte din computer, dette betyder ikke at den del er defekt.Du kan have andre spørgsmål.Enten Måde, vil du være berettiget til en refundering, men kontakt os først.Tak.Og,nogen køber, der gør en tvist mod os uden kontakt os, vil være i vores SORTE LISTE,HAN IKKE kan KØBE ALLE DELE DANNE VORES LAGRE MERE!!!

A+++ "Brand New",optimale fysiske betingelser,nul skrammer eller ridser.

A+ "Som Nyt" Ingen tegn på slid.det kan en trak dem uden tegn.

En "Meget God" Mindre ridser/skrammer/chips.Ingen buler/dings.

B "God" Moderat ridser/skrammer/chips.Mindre buler/dings.

C "Acceptabelt" Større ridser, skrammer, buler, ect.

----------------------- INSTOCK--------------------

1 .Vi kan sende til Verden, bortset fra de anførte undtagelser lande .

2 .Varen vil blive sendt til din mailadresse, der er angivet i PayPal.den leveringsadresse, som i henhold til din paypal-adresse, så sørg for din leveringsadresse er det rigtige ,Vi accepterer ikke bekymre shipping adresse for at vores vare er gratis skibet.

3 .Normalt leveringstid er 5-16 dage (amerikas forenede stater.AU.CA ).8-20 arbejdsdage( Europa, ikke i det forenede KONGERIGE.Til andre steder i hele verden måske koste mere end 20 arbejdsdage. (Bortset fra den Standard, Int ' l Shipping),Da leveringstiden kan variere fra land til land, hvis du gerne vil have en opdatering på status for din forsendelse item(s), bedes du e-mail til os før du bestiller, og vi vil svare dig inden for 24 timer.dage til at ankomme Sydamerika .

4 .Ingen import skat, afgift eller gebyr på destination land, er købers ansvar, pls opmærksom på det.Også køberen skal betale fjernbetjening gebyrer, hvis levere adresse er fjerntliggende område i DHL/UPS/Fedex, TNT eller s (hurtig forsendelse) systerm.

5 .Du vil få besked, når forsendelsen er blevet lavet.Pakkerne er sikker med signatur kræves.hvis Ingen log for den pakke, der vil være tilbage ,bedes du samle det op på dit lokale posthus. .

6. Vi tilbyder levering rabat ved samlet levering.Venligst kontakt med os.Sorry for lokale pick up er ikke tilgængelig.Du kan tage den tabel som reference

LAND

STANDARD

HURTIG

USA, Canada, STORBRITANNIEN, Asien

10-20 Arbejdsdage

4-7 Arbejdsdage

New Zealand, Tyskland, Australien

12-20 Hverdage

4-9 Hverdage

Frankrig, Italien, Schweiz, Holland

16-21 Hverdage

5-11 Arbejdsdage

Nord Europa

17-22 Hverdage

6-12 Hverdage

Rusland, Øst Europa

19-23 Hverdage

7-13 Dage

Sydamerikanske, andre Lande

30-45 Dage

9-14 Hverdage 1. Returvarer accepteres i løbet af 90 dages garanti periode. 2. Send os en besked eller e-mail, før du åbner en tilbagevenden anmodning. 3. Hvis vores produkt ikke virker, vi vil ikke debitere dit vende tilbage shipping udgifter. 4. Varer returneret beskadiget, vil modtage en delvis tilbagebetaling, baseret på betingelse af varen. 5. Alle returnerede varer vil blive testet for at sikre varen er original, og i samme stand som leveret.EXINERA er en af de største professionel grossist for Mac-iMac reservedele og tilbehør i Kina.Handel over 5 år i reparation/reservedele med omfattende viden og ekspertise, vi kan forsikre dig, at du får top kvalitets produkter og kunde support fra os.Kontakt os først, før de forlader feedback eller åbning af en Modelokaler.dk tvist mod os, hvis du har et problem.

Copyright © 2013 EXINERA.Alle rettigheder forbeholdes.

 • År: N/A
 • Engros: Ja
 • PC Familie: For iMac
 • Skærmstørrelse: 21.5"
 • Model-Nummer: 593-1229
 • apm: N/A
 • MPN: N/A
 • EMC: se beskrivelser
 • Produkter Status: Lager
 • Type: Flexible Flat Cable
 • PC-Model: a1311
 • Garanti: 6 måned
 • Mærke: EXIN
 • Pakke: Ja
 • Kvalitet: Ægte NYE

Tags: for imac lcd-kabel, Imac 2011, glas imac, a1311 grafisk, imac-computer 2010, gpu imac, klistermærke til imac, ck2, agp, card graphic.

Skriv en anmeldelse

Nye 593-1229 Et F for iMac 21,5

Nye 593-1229 Et F for iMac 21,5" A1311 2009 2010 Grafik GPU Kort Temp. Temperatur Kabel

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer