Ny vare

Svin, Kvæg og Får rektal termometer Dyr elektronisk termometer Hurtigt at måle kropstemperatur pet termometer

999 Varer

kr262.71

-4%

kr276.50

Produkt navn: Svin, Kvæg og Får rektal termometer Dyr elektronisk termometer Hurtigt at måle kropstemperatur pet termometer

Funktion af produkter :

1. Måleområde: 32 ° C -43 ° C. 2. Produktanvendelse: anvendes til kroppens temperatur måling af dyr som svin/katte/hunde. 3. LCD-display, høj-definition-skærm, klar og tydelig skrift. 4. Batterirummet design, ved hjælp af to 7-celle batterier, i høj grad forbedre de økonomiske fordele af kunder. 5. Man-knappen måling.Nem at betjene og spar tid. 6. Genial krog design, nem at bære, at forhindre at blive stjålet. 7. Præcision sonde, elektroniske sonde, følsomme temperatur, ikke skader dyret er anorektal, meget mild.Vejledning til brug: 1. Tryk på knappen for at starte maskinen. 2.Termometeret vil bip, når maskinen er tændt, og den lyd, der indikerer, at den temperatur måling kan være i gang. 3. Sted den varme hovedet i dyret anus. 4.Termometret bipper og viser temperaturen når temperaturen ikke har ændret sig efter en stabil periode på 6 sekunder. 5. Når temperaturen er ikke målt, ingen og drift vil automatisk blive lukket inden for 2 minutter. 6. Hvis der ikke er nogen betjening omkring 10 minutter efter, temperatur måling, termometeret vil automatisk lukke. 7 ."LO" betyder, at temperaturen er under 30 grader, som ikke er i den vifte af temperatur måling

1. Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Modelokaler.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1.Vi sælger kvalitetssikrede produkter!Vi har strenge inspektion, inden du sender det til dig,så du kan være sikker på køb. 2.Hvis du ikke er tilfreds, når du har modtaget dine varer,bedes du returnere det inden 14 arbejdsdage for ombytning eller refundering,bedes du kontakte med os, før du returnerer det. 3.Hvis varen er defekt i 1 måned,og vi vil sende dig en ny, uden nogen ekstra beregning,eller tilbyde refusion efter vi har modtaget den defekte varer. 4.Vi lover fuld refusion eller harmes, hvis pakken blev bekræftet tabt. 5.Vi leverer engros drop shipping,angent at købe.

Hvis du er tilfreds med vores produkter og service,venligst forlade os positiv feedback og 5-stjernede efter bekræfte din modtagelse,vil vi give dig 5 stjerner,også.Vi har brug for din støtte og gå på at gøre bedre,er 5 stjerne er den største ros til vores butik,mange Tak!

  • Materiale: Plast
  • Mærke: stor gård,
  • Model-Nummer: GFH068
  • Type: Husdyr
  • Husdyr Type: GRIS

Tags: høne, ko gård, kvægfarm, hønsegården, kylling æg, husdyr, toy trekant, gården, tang for ring, projektor søvn.

Skriv en anmeldelse

Svin, Kvæg og Får rektal termometer Dyr elektronisk termometer Hurtigt at måle kropstemperatur pet termometer

Svin, Kvæg og Får rektal termometer Dyr elektronisk termometer Hurtigt at måle kropstemperatur pet termometer

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer