Ny vare

3D-Stribet Ikke-vævet Tapet på Vægge, Roll Moderne Opholdsstue med TV Baggrund Wall Decor Wall Paper Soveværelse Papel De 3D-Parede

999 Varer

kr207.52

-17%

kr253.06

Varenr.: ZB987

Materiale: Ikke-vævet tapet

Produkt Størrelse: 0,53 m(W)*10m(L)=5.3 Kvadratmeter/set/rulle

Imperial størrelse: 32.8 ft *1.738 ft = 57.05 Kvadratmeter

Farve: ZB987 EN .ZB987 B .ZB987 C .ZB987 D

Stil: Moderne simpel stil

Vægt: 1,5 kg/ S et /Rulle

Bemærk:

Der er ikke nogen lim eller indsæt pulver på bagsiden af Tapet, Det er ikke selvklæbende tapet.Bemærk forberede lim eller indsæt pulver forud for udstationering tapet.

Kunder fra Brasilien ville gerne sende med express, Bedes du give mig din CPF eller CNPJ Nr.nedenfor ordren!

Når du laver ordren, kan du bemærkning din favorit produkt farve under den orden, ellers vil vi sende farven på tilfældigt.

Når du køber mere end 5 ruller,I mange af de lande,Vi kunne tilbyde dig gratis fragt med DHL eller Fedex.

ZB987 EN

ZB987 B

ZB987 C

ZB987 D

Instruktioner:

1.Være sikker på, at du har den korrekte lim pasta til jobbet.Nogle papirer, såsom vinyl bakkes eller let, kræver et bestemt sæt ind.

2. Blande tapetklister, der leveres som et pulver i et separat spand, før du hælder det i spanden eller rulle bakke du vil bruge til de job.Rør godt med en omrøring stick til at fjerne alle de klumper, men ikke så godt, at du lægger en masse luft ind i blandingen.

3.Hæld flydende lim direkte i en spand eller rulle bakken.

4.Læg en strimmel tapet - der allerede er skåret til i størrelse, mønster side ned - en lang, flad, tør tabellen (den tabel vil ikke blive tør for lang).Lad den ene ende af papiret flop over kanten af bordet.

5.Bruge en pasta, pensel eller malerulle til at anvende pasta til halvdelen af det papir, der er stadig fladt på bordet, og sørg for at dække hver en tomme.

6.Fold den del, du lige har indsat over på sig selv, og lad den tørre del af papiret på bordet.Påfør pastaen.

7.Fold det næste afsnit på sig selv, så fold de to halvdele mod hinanden, være meget omhyggelig med ikke at krølle papiret.Denne proces kaldes 'booking.' Reservation holder papiret fugtigt, pasta fra drible på gulvet og klistret overflade ren.

8.Sæt papiret til side på en ren stedet for ikke mere end 5 minutter, før du hænger det.

9.Være en ren freak: Så snart hver strimmel tapet er booket, og der er afsat, brug en ren våd svamp til at rengøre bordet - men ikke gider at tørre overfladen.Dette gælder også, hvis du vil indsætte flere stykker før man hænger dem, du ønsker at få limen af bordet, før den er tørret.

 • Funktion: Varmeisolering
 • Bruger: Kids' Værelse
 • Model-Nummer: ZB987
 • Brug: Underholdning
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Type: Tekstil-Wallpapers
 • Stil: Moderne
 • Tekstil-Tapet Materiale: Flocking
 • Tillægsgebyr Enhed: Usd/Rulle
 • Overflade Behandling: Præget
 • Materiale: Træ fiber tapet
 • mønster: Strip

Tags: dimensionelle stribet tapet, tekstil væg papir ruller, 3d fjer tapet, 3d wallpap, wallpap, walpap, birch tree-tapet, indretning hjem væggen papir, tapeter home decor land, tilbehør dekoration moderne hus.

Skriv en anmeldelse

3D-Stribet Ikke-vævet Tapet på Vægge, Roll Moderne Opholdsstue med TV Baggrund Wall Decor Wall Paper Soveværelse Papel De 3D-Parede

3D-Stribet Ikke-vævet Tapet på Vægge, Roll Moderne Opholdsstue med TV Baggrund Wall Decor Wall Paper Soveværelse Papel De 3D-Parede

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer