Ny vare

C8051F330 core board development board lille system læring yrelsen eksperiment yrelsen patch

999 Varer

kr58.61

Produkt navn: C8051F330 core board

PCB størrelse: 6.7 mm*4.6 mm

Seriel port type: DB9 female port-stikket

Eksterne krystal oscillator: 22.1184 M frekvens

Bruger LED: 1

Brugeren knapper: 2

Strømforsyning:

Kan du bruge det medfølgende USB-strøm kabel eller en ekstern 5V strømforsyning eller downloader til magten kernen bord via JTAG-port.

IO stifter af single-chip mikrocomputer er ført til to rækker af benene på kanten af det centrale bord, og er klart markeret i rækkefølge, der er praktisk til eksterne kredsløb eksperimenter med DuPont linjer.

+5V, 3.3 V og GND er alle ført ud med header pins, som er nem for brugerne at gøre forlænget eksperimenter.

Den eksterne krystal oscillator frekvens, der anvendes om bord er 22.1184 M. brugeren kan bruge den interne krystal oscillator af microcontroller eller den eksterne krystal oscillator.

Der er i alt 3 knapper på kernen bestyrelsen som et system reset-knappen, to bruger knapper, og der er tegn på printkortet.

Når den leveres, det stiftlister er svejset opad som standard.Hvis kunderne har brug for at svejse de overskrifter nedad eller ikke har brug for at svejse de overskrifter, de behøver kun at fortælle kunden, service, når de køber.Den opadgående svejsning kan blive ført ud af DuPont-tråd til udvidet eksperimenter; de overskrifter kan være svejset nedad.Indsæt det direkte på hul bestyrelsen eller PCB foretaget af dig selv, og blive en del af systemet.

Den DB9 seriel port af denne kerne bord er et hun stik, der bruger et straight-through-kabel til at oprette forbindelse til computeren seriel port.Den serielle port kabel er ikke inkluderet i forsendelsen.Hvis computeren ikke har en seriel port, og du er nødt til at gøre en seriel port, eksperimentere, kan du købe en USB til seriel kabel. (Hvis computeren har en seriel port, skal du bruge et serielt kabel til at oprette forbindelse til computeren seriel port, som er den mest stabile uden konvertering.Hvis der ikke er en seriel port, kan det anbefales at købe en USB-til-seriel port med importerede oprindelige FT232RL chip.Vores egen test er meget stabil.

C8051 serie microcontrollere kan ikke downloade programmer med gennem den serielle port på tavlen, men kan kun hentes via JTAG/C2 interface, så det skal bruges med en emulator/downloader.Dem, der ikke har en emulator kan købe det i vores butik.

  • Kompatibel: Spil Til Konsol
  • Kompatibel Mærke/Model: INGEN
  • Mærke: JISDA
  • Model-Nummer: c8051f330
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Tags: jtag, rpi skjold, vl53l1x, rz7889, debug, C8051F, dfplayer mini, hc sr501, jtag usb, c8051f340.

Skriv en anmeldelse

C8051F330 core board development board lille system læring yrelsen eksperiment yrelsen patch

C8051F330 core board development board lille system læring yrelsen eksperiment yrelsen patch

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer