Ny vare

Justerbar Højde Aluminium Frisørsalon Instrument Skuffe Trolley Med 2 kopper og 1 metal ring til saloner butikker butikker Vogn Skuffe

999 Varer

kr212.95

-38%

kr349.09

Aluminium Frisørsalon Instrument Skuffe Justerbar Højde Vogn Skønhed Værktøjer

Beskrivelse:

Denne Aluminium Frisørsalon Instrument Skuffe er brugt til at lægge værktøjer i frisørsalon.Lagring af din tid og rum, hvilket gør dit arbejde lettere og mere bekvemt.Justerbare design kan gøre det bedre for at opfylde forskellige behov.Et nødvendigt værktøj til dit hår salon.

Funktioner:

Justerbar højde design, der gør det lettere at opfylde dine forskellige behov.

Bakken er nem at rengøre og desinficere, mere sikker og hygiejne.

Multi-funktionelt design til saloner, butikker, butikker og tandlæger.

Fem-fods gratis hjulet, glat, anti-vikling, ultra-stille.

Med 2 kopper og 1 metal ring og spare plads.

Specifikationer:

Konto Type: Aluminium Frisørsalon Instrument Skuffe

Materiale: Aluminium, Rustfrit Stål, Plast

Antal: 1 stk

Størrelse: Ca.45 x 33 x 65cm

Vægt: Ca.4187g

Pakke Liste:

1 x Aluminium Frisørsalon Instrument Skuffe

OM FEEDBACK:

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem !BETALING:

1. Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling ESCROW.

2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.OM FORSENDELSE:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for pligt, at køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak RETURNERING OG REFUNDERING:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Modelokaler.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis prod u ct(s) er (er) ikke som annonceret.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type: Salon Møbler
  • Materiale: Andre
  • Model-Nummer: Instrument Skuffe
  • Specifikke Anvendelse: salon trolley
  • Almindelig Brug: Kommercielle Møbler

Tags: luksus beauty salon møbler, vognen værktøj, trolley med hjul shop, bar vogn, bag trolley, hairdress, toy møbler salon, købmand trolley vogn, skønhedssalon trolley, mono hår.

Skriv en anmeldelse

Justerbar Højde Aluminium Frisørsalon Instrument Skuffe Trolley Med 2 kopper og 1 metal ring til saloner butikker butikker Vogn Skuffe

Justerbar Højde Aluminium Frisørsalon Instrument Skuffe Trolley Med 2 kopper og 1 metal ring til saloner butikker butikker Vogn Skuffe

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer