Ny vare

Moxa-Terapi Varm Rod Håndholdte Moxa Brænder Roll Holder Akupunktur Massage Enhed

999 Varer

kr163.50

-32%

kr244.02

Moxa-Terapi Varm Rod Håndholdte Moxa Brænder Roll Holder Akupunktur Massage Enhed

Denne håndholdte moxa burner er specielt designet til behandling af sub-sundhed, meridian detoxing, forbedre hudens tone, lindre træthed, hævelser, mørke cirkler, etc.

Funktioner:

1. Dette traditionel Kinesisk moxa kan bruges til meridian detoxing, for at forbedre hud tone, lindre træthed, hævelser, mørke cirkler, etc.

2. Metal materiale er hurtig varmeledning, som er let tilgængelig, nem at bruge.

3. Primært egner sig til flere ares, herunder ansigt, skulder, halshvirvel, maven, arme, ben, fod og så videre.

4. Leveres med 12pcs moxa stokke, som kan brænde i stangen for moxa-terapi.

5. Hånd-holdt design, nem at betjene.

Vigtigste Funktion:

Facial Health Care: Den traditionelle Kinesiske medicin facial moxibustion kan være at fjerne rynker, fregne, acne, til at udjævne hudens porer, til at aktivere cellerne for at forbedre hudens kvalitet og at skabe balance mellem naturlig syre og alkali, som kan gøre facial hud glød sundt og smukt.

Eye Sundhed: Eye moxibustion kan fjerne sorte øje, lindre træthed i øjnene, fremme blodcirkulationen omkring øjet, og som kan forbedre din vision, som har en stor virkning på folk, der ofte sidder foran computeren og er optaget i lektier.

Kroppen Akupunktur Punkter, Moxibustion: Ved at stimulere aktiviteterne i den kanal qi for at justere de fysiologiske og biokemiske funktioner af den menneskelige lidelser, så som at opnå formålet med sygdom, forebyggelse og behandling.I den sædvanlige sundhed moxibustion, kan det spille en rolle, clearing og aktivering af kanaler og soeskende, at fremme blodcirkulationen til at fjerne blod stase, behandling af sub-sundhed.Det virker også med periarthritis af skulder, lænd muskel stamme, lumbocrural smerte, hyperostosis, fremspring af diskusprolaps, kolde epigastralgia, hoste, og astma, ansigtslammelse, dysmenorrhea, unge nærsynethed og så videre.

Abdominal Moxibustion: Moxibustion maven kan lindre mave koldt, palace koldt, kvindelige dysmenorrhea, fedme mave som følge af krop koldt.Såsom mave forkølelse, diarré, uudholdelige smerter ved menstruation

Sådan skal du bruge:

1. Åbne moxibustion stang og løs moxa holde fast på neglen til at antænde de moxa-stick.

2. Du kan bruge det efter at skrue den moxibustion stang.Læg stangen 10-30mm afstand over akupunkturpunkter eller smerte område og flytte det frem og tilbage.Eller flyt stangen langt og nær, indtil huden bliver rød gradvist at skylle eller lidt smertefuldt og har en følelse af luft.Det er hensigtsmæssigt at have en moxibustion til flere minutter på en del efter din fornemmelse.

Specifikation:

Konto Type: Moxa-Terapi Massageapparat

Materiale: Aluminium, Zink Legering, Rustfrit Stål

Element Farve: Som Vist Billeder

Emne Størrelse: Ca. 18 x 14,5 / 5,7 x 7.1 tommer

Pakke Vægt: Ca. 778 g / oz 27.4

Pakken Indeholder:

1 * Moxa-Terapi Stang

12 * Moxa Pinde

1 * Sekskantnøgle

Bemærk:

1. Skal undgås ved, at gravide kvinder.Ikke egnet for personer, der er allergiske hud.Være forsigtige af hot rod.

2. Lad 1-3 cm-fejl på grund af den manuelle måling.Tak for din forståelse.

  • Mærke: TMISHION
  • Anvendelse: Kroppen
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Tags: mi moxibustion, akupunktur kit, mænd massageapparat varme, konverter moxa, moxa, ren moxa ruller, moxibust, moxa stick, massage sukkerrør træ, kegle moxibustion.

Skriv en anmeldelse

Moxa-Terapi Varm Rod Håndholdte Moxa Brænder Roll Holder Akupunktur Massage Enhed

Moxa-Terapi Varm Rod Håndholdte Moxa Brænder Roll Holder Akupunktur Massage Enhed

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer