Ny vare

Tuya Universal Smart Fjernbetjening WiFi+IR Infrarød Hjem App Stemme Fjernbetjening Timing Kontrol Hub Med Google Startside Alexa IFTTT

999 Varer

kr30.95

-22%

kr39.68

Beskrivelse:

Power Input: DC 5V / 1A (Micro USB)

Standby Strømforbrug:

Forbindelsestype: Wi-Fi 802.11 b / g / n 2,4 GHz

Driftstemperatur: -20 ~ 60 grader Celsius

IR-Fjernbetjening Rækkevidde: ca 8m

Infrarød Frekvens: 38KHz

APP: Støtte Android 4.0 / IOS 8.0 eller nyere

Materiale: PC

Specifikationer:

Denne universal infrarød fjernbetjening kan styre set top-bokse, netværk bokse, Tv, klimaanlæg, ventilatorer, Dvd ' er og andre elektriske apparater, og er kompatibel med de fleste mærker på markedet.Se den helt listen i App ' en for detaljer.Hvis det understøttes ikke af det mærke eller model på listen, kan du også bruge den læring funktion (DIY brugerdefineret) for at kopiere de vigtigste kommandoer i den originale fjernbetjening til den eksterne kontrolpanel i App ' en til at styre .

Bemærk: det er Ikke kompatible med elektriske apparater ved hjælp af radio frekvens og Bluetooth fjernbetjening.

※ Masse Kode Bibliotek

Massiv infrarøde kode bibliotek i skyen (opdateres løbende), one-touch parring af husholdningsapparater.Hvis det er et mærke, der ikke er på listen eller ikke passer til alle de kode-biblioteker for at mærke, kan du bruge den læring funktion (DIY brugerdefineret) for at kopiere de vigtigste kommandoer i den originale fjernbetjening til den eksterne kontrolpanel i app ' en til at styre .

※ fjernbetjening

Mobiltelefon på afstand kontrol apparater.Enten på gaden eller i virksomheden, kan du bruge Tuya App til fjernstyring af husholdningsapparater.For eksempel, tænde for air conditioner på vej hjem, og nyde den behagelig temperatur i hjemmet.

※ voice control

Ved bindende smart højttaler med Graffiti App, kan du gennemføre voice-kontrollerede apparater, såsom: Tmall Genie, tænde for TV ' et; Tmall Genie, klimaanlægget er indstillet til 25 grader.

※ Et-klik-scene

En serie af kommandoer fra fjernbetjeningen kan indstilles til at danne en scene.Hvis du klikker på denne scene kan udløse alle kommandoer, kontrollere flere apparater med én knap, og angiv behageligt liv.

※ timing kontrol

I henhold til personlige vaner, tænde / slukke for apparaterne regelmæssigt eller skifte til den angivne arbejder mode, således at de apparater, der har et biologisk ur.

Pakke Inkluderet:

Universal fjernbetjening * 1

Data online * 1

Base * 1

Skrue pose * 1

Manual * 1

  • engros-og dropshipping: Støtte
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: choifoo

Tags: ir-wifi-controller, smart home automatisering, ir-fjernbetjening tuya, ifttt wifi, smart tuya, mijia xiaomi, alexa, ir-fjernbetjening wifi, led usb ir, programmør alexa.

Skriv en anmeldelse

Tuya Universal Smart Fjernbetjening WiFi+IR Infrarød Hjem App Stemme Fjernbetjening Timing Kontrol Hub Med Google Startside Alexa IFTTT

Tuya Universal Smart Fjernbetjening WiFi+IR Infrarød Hjem App Stemme Fjernbetjening Timing Kontrol Hub Med Google Startside Alexa IFTTT

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer