Ny vare

Hængende Væg Spejl Macrame Frynser Rundt Spejl Indretning for Lejlighed med Stue, Soveværelse Baby Planteskole Hjem dekoration spejl

999 Varer

kr179.86

-8%

kr197.63

Bullet Punkter:

1、Spejl: Velegnet til alle bordplader, det er meget velegnet til din indretning, der gør dit liv mere strålende og bekvemt for dit liv.Uanset om det er dit tøj eller barbering, det er den bedste service for dig.Kombinationen af naturlige elementer, som gør livet at vende tilbage til naturen og stilheden.

2、Materiale: sølv spejl, klar og naturlig afbildning, ikke let at oxidere, er ikke let at rust, rattan design, smagløs, stærk, ikke let til skade.

3、pladsbesparende: Hænge det på væggen uden at optage din position og giver projektion tjenester.Den high-definition sølv spejl gør billedet klarere og lettere at bruge, lysende din skønhed eller skønhed.

4、Glas, spejl: float glas, spejl, billede, glat og ikke deformeres.Være opmærksom på, om glasset er beskadiget under installationen, og gør ikke ondt i huden.

5、100% Service, Garanti: Hvis du har nogen utilfredshed eller er i tvivl om vores produkter, bedes du kontakte kundeservice så hurtigt som muligt, vil vi give dig den bedste service for at sikre din 100% tilfredshed.

Funktioner:

Spejl: Velegnet til alle bordplader, det er meget velegnet til din indretning, der gør dit liv mere strålende og bekvemt for dit liv.Uanset om det er dit tøj eller barbering, det er den bedste service for dig.Kombinationen af naturlige elementer, som gør livet at vende tilbage til naturen og stilheden.

Materiale: sølv spejl, klar og naturlig afbildning, ikke let at oxidere, er ikke let at rust, rattan design, smagløs, stærk, ikke let til skade.

Pladsbesparende: Hænge det på væggen uden at optage din position og giver projektion tjenester.Den high-definition sølv spejl gør billedet klarere og lettere at bruge, lysende din skønhed eller skønhed.

Glas, spejl: float glas, spejl, billede, glat og ikke deformeres.Være opmærksom på, om glasset er beskadiget under installationen, og gør ikke ondt i huden.

Parameter:

Navn: Nordisk Vidjer Vægbeslag Spejl

Materiale: Flettede + Glas

Størrelse: Ca.40*32*3cm/15.75*12.6*1.18 i.

Packing liste:

1*Nordisk Vidjer Vægbeslag Spejl

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

  • Model-Nummer: +
  • Form: Oval
  • Materiale: Andre

Tags: spejl runde, Spejl, macrame vægdekoration stick, ika væg spejl, vogue dekorative væg spejl, aftageligt spejl ark, ovale spejle på væggene, canadiske indretning, tændte rundt spejl, badeværelsesspejlet.

Skriv en anmeldelse

Hængende Væg Spejl Macrame Frynser Rundt Spejl Indretning for Lejlighed med Stue, Soveværelse Baby Planteskole Hjem dekoration spejl

Hængende Væg Spejl Macrame Frynser Rundt Spejl Indretning for Lejlighed med Stue, Soveværelse Baby Planteskole Hjem dekoration spejl

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer