Ny vare

Høj Kvalitet, Enkelt Æg Scrambler Hånd Drevet I-Shell Shaker Krypterer Uden At Bryde Skallen

999 Varer

kr37.67

-15%

kr44.81

Specifikation:

B rand ny

Materiale: ABS+Silikone

Størrelse(ca.): 11*9*10.5 CM

Navn: Gloden Æg Kaffefaciliteter

Dette produkt er DIY håndværktøj, i spillet i produktionen af guld æg, i færd med at DIYD, der er for at nyde det sjove af spillet, men også med produktion af glæden ved succes!På grund af individuelle forskelle i evnen til DIY modtaget, foreslår vi, at den primære bruger, skal du først ikke tilføje til ægget og tomgang spil dygtig, i stedet for æg!! 1: den almindelige æg, ved hånden æg, ind i et æg!

Pakke Inkluderet:

1 x Gloden Æg Kaffefaciliteter

N ote:

Tillad mindre fejl på grund af manuel måling.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.

Du kan også følge linket for at se detaljer om, hvordan du bruger indkøbskurv.

Betaling

1.Modelokaler.dk accepterer følgende betalingsmetoder: Visa, mastercard, QIWI, western union og t / t (bank overførsel) 2.Køber beskytte: Modelokaler.dk kun frigive betalingen til os, når du har bekræftet deliever af din ordre.Shipping 1. Gratis forsendelse Bare sende af Kina Post, luftpost, at Australien, Canada, det Forenede Kongerige, amerikas Forenede Stater vil normalt tage 15 til 30 dage til at ankomme, til resten lande i verden, der normalt har omkring 20 til 50 dage til at ankomme.Muligheden for smalle afslappet uden for vores kontrol, nogle parceller kan være forsinket, idet mere end 30 eller 50 dage til at ankomme. 2. Hvis du har brug for de varer hurtigst muligt, bedes du vælger fragt metode, EMS, DHL eller Fedex og betale ekstra shipping gebyr (5-10 dage til at ankomme dig).Service 1.Hvis der er noget problem i produkter, bedes du kontakte os først, og vi kan forhandle om det.Vi vil gøre vores bedste for at løse det tilfredshed.Hvis du virkelig behøver ikke ønsker det, kan du sende dem tilbage til os inden for 7 dage, og Du bør bære tilbagevenden shipping cost.Efter at vi har modtaget den retur varer, vi giver din en fuld refusion. 2.du kan kontakte os bu trademanger sådan køber du en meddelelse eller e-mail os, og vi vil svar til dig inden for 24 timer, og inden for 36 timer på weekend.vores arbejdstid: AM 8: 00 ~ PM 22:00 (Beijing-tid) Feedback-1. Du har brug for og positiv feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er saticfied med genstande og service.

  • Funktion: Lager
  • Model-Nummer: LCLYL Æg Scrambler
  • Æg Værktøjer Type: Æg Dividers
  • Materiale: Plast
  • Type: Æg Værktøjer
  • Piskeris Om Metode: Hånd
  • Plast Type: ABS+gummi
  • Mærke: JX-LCLYL

Tags: æg golden, æg scrambler, scrambled eggs skillet, gadget køkken, kogt æg breaker, æg breaker, tilbehør køkken værktøj, æg mixer, æg kaffefaciliteter, scramble æg.

Skriv en anmeldelse

Høj Kvalitet, Enkelt Æg Scrambler Hånd Drevet I-Shell Shaker Krypterer Uden At Bryde Skallen

Høj Kvalitet, Enkelt Æg Scrambler Hånd Drevet I-Shell Shaker Krypterer Uden At Bryde Skallen

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer