Ny vare

Naturlige savpalme Ekstrakt kapsler, savpalme Ekstrakt pulver 20:1

999 Varer

kr98.72

-13%

kr114.78

VORES FORPLIGTELSE TIL EKSTRAORDINÆR KVALITET Til den Naturlige Verden, vi skaber bedre produkter gennem en perfekt balance af latesttechnologies, og den reneste næringsstoffer, naturen har at tilbyde.Vores mission er at forbedre livet for dem, der stoler på vores høj-kvalitets kosttilskud for at øge deres sundhed.Integritet og kvalitet styre alt, hvad vi gør, og vores forpligtelse over for vores kunder er at producere den højeste kvalitet kosttilskud uden merpris tag.

Produkt Beskrivelse Hvad er savpalme Ekstrakt af savpalme er en lille hårdfør viftepalme, hvis stamme normalt er fortsat under jorden, eller løber lige langs overfladen.Frugterne er

runde, sorte når den er moden, og omkring en tomme i diameter.

Saw palmetto, er de eneste arter, der nu er klassificeret i slægten Serenoa.Det har været kendt af en række synonymer, herunder Sabal serrulatum, under hvilket navn det stadig ofte forekommer i alternativ medicin.Det er en lille palm, normalt nåede en højde på omkring 2-4 m (3-6 fod).Sin kuffert er spredte, og det vokser i klumper eller tætte krat i sandede kystområder eller som underskov i pine woods eller hårdttræ hængekøjer.

Det er endemisk til den sydøstlige del af Usa, de mest almindeligt langs Atlanterhavet og Golf Kystnære sletter, men også så langt inde i landet som det sydlige Arkansas.Det er en solid plante; meget langsomt voksende, og lang levetid, med nogle planter, især i Florida, muligvis bliver så gammel som 500-700 år.

Specifikationer

Produkt Navn:S aw Palmetto Uddrag 20:1

Latinsk Navn : Trachycarpus fortunei (Krog.) H. Wendl.

Mængde: 100 kapsler

Aktive ingredienser: S aw Palmetto Uddrag 20:1

Shlf-liv:2 år

Sering størrelse: 2 kapsler

Vigtigste Funktioner

1. Effektivt at hæmme aktiviteten af 5a-reduktase og reducerer produktionen af dihydrotestosteron.Antagonisere den bindende af androgen receptorer i prostata væv. 2. Det har adrenerge antagonistisk virkning og calcium blokerende effekt for at forbedre blære funktion og lindre krampe. 3. Hæmmer aktiviteten af cyclooxygenase og lipoxygenase, reducere produktionen af inflammatoriske mediatorer, såsom leukotriener, prostaglandiner, osv., således spille en anti-inflammatorisk og anti-ødem effekt. 4. Specielt indeholder naturlige særlige bakteriedræbende faktor-phytate, som direkte ødelægger patogen, DNA-polymerase, der ødelægger resistente stammer, og dræber bakterier plasmider. 5. Aktivere immunitet og producerer tre typer af immun antistoffer, lgA, lgG og lgC, i urinvejene slimhinden til at danne en tre-lag beskyttende film, som ikke blot gør stædig sygdom fuldstændig helbredt for et par år, ti år eller endda årtier, men også virkelig forhindrer tilbagefald. 6. Ekstrakt af savpalme er en naturlig prostatahypertrofi behandling agent med bemærkelsesværdige helbredende effekt.

  • Type: Slankende Olie
  • Element Type: Vægttab Cremer
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Tags: kost pille, lianhua, saw palmetto, moss orchid, 3d body form massageapparat, moringa, grapeseed uddrag kapsler, palmetto, økologisk ashwagandha kapsler, garcinia.

Skriv en anmeldelse

Naturlige savpalme Ekstrakt kapsler, savpalme Ekstrakt pulver 20:1

Naturlige savpalme Ekstrakt kapsler, savpalme Ekstrakt pulver 20:1

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer