Scandic hotels

Scandic hotels

22 mødehoteller i hele Danmark
Hotel, møde og konference
250 mødelokaler
Gratis parkering

Mødelokaler med plads til 2-600 personer

Om Scandic hotels

Skab den perfekte ramme om mødet
De perfekte forhold til et møde, er uanset geografisk placering, er aldrig længere væk end at det kan tilsvare dig og dit firmas behov og deadlines. Hos Scandic Hotels har du rig mulighed for at finde en location, der kan opfylde de krav, firmaet opstiller, og vi har altid god tid og plads til at varetage den ramme der måtte ønskes. Har Jeres firma brug for teknisk udstyr til en præsentation af et nyt produkt eller en lancering af nye metoder, stiller Scandic op. Der er altid mulighed for at kunne udføre en gennemtænkt præsentation, og derfor har vi sørget for, at det tekniske it-udstyr er aldrig en hindring.

Sund og energigivende forplejning

De indlagte pauser i et møde bruges fornuftigt, hvis man har en god forplejning til rådighed. Friskbrygget kaffe, frugt og saftigt brød med lækkert pålæg giver energi til hele dagen og sørger for at deltagerne holder koncentrationsniveauet oppe og er klare til at blive informeret. Har man glade mødedeltagere, får man et bedre møde, og denne forudsætning skal man derfor selvfølgelig tilgodese.

Gæster i alle størrelsesordener håndteres

Scandic Hotellernes kapacitet kan omfavne alt fra 100 til 600 konference- og mødedeltagere, noget der gør det muligt at bruge hotellerne som ramme uanset, hvor stort firmaet er. Scandics mødeværter sørger altid for at holde gæsterne informerede og mætte, noget der kendetegner Scandic Hotellernes service-mindede indstilling og professionelle håndtering af gæsterne.

Er gæsterne kommet langvejs fra, har man som vært eller firma en fordel, når man vælger et Scandic Hotel som location. Gæsterne kan gå direkte fra mødet til et værelse, hvor baggagen kan læsses af for dermed at tilbringe natten hos os. Har man inviteret oversøiske kunder, er de sikrede et sikkert ophold i høj kvalitet og man er som firma stillet de bedste betingelser for tilbagevendende kunder.

Vælger du, at Scandic Hotels skal sætte rammen for dit møde, er du sikret et møde af højeste kvalitet. Hos Scandic Hotels kan du tage kontoret til nye højder ved at flytte mødet eller konferencen ud af huset.

22 mødehoteller i hele Danmark
Hotel, møde og konference
250 mødelokaler
Gratis parkering

Mødelokaler med plads til 2-600 personer