Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/helikopterture.dk/modelokaler.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 1975

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/helikopterture.dk/modelokaler.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 1979

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/helikopterture.dk/modelokaler.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 2803

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/helikopterture.dk/modelokaler.dk/wp-content/plugins/tag-list-widget/taxonomy-list-widget.php on line 395
Comwell hotels - Modelokaler.dk

Comwell hotels

Comwell hotels

Mødelokaler i hele Danmark
Hotel, møde og konference
216 mødelokaler i Danmark
Gratis parkering

Mødelokaler med plads til 2-1064 personer

Om Comwell hotels

Comwell Hotels står for en kvalitetsbevidst og stemningsfuld behandling af sine gæster. Hos Comwell er man sikret en stemning, der afspejler den velvære, som hotellerne tilbyder. Står man overfor at skulle vælge en location til sit møde, kan man derfor overveje Comwell som vært.

Location, hotel og spa i ét

Hos Comwell får man både mødelokale, hotel og spa i ét, og man har derfor mulighed for at tilbyde optimale rammer for mødet samt hotel til sine eventuelle overnattende møde- og konferencegæster.

Comwell Hotels er kendte for at tilgodese gæster, der har en travl hverdag og som trænger til et afbræk fra hverdagen. Velvære er i højsædet, og derfor er man sikret en ramme for sit møde, som opfordrer til den gode følelse, som gennemsyrer både mødet, men også gæsterne.

Brug en specialiseret mødeplanlægger

Comwell Hotels tilbyder både ophold tæt på by og natur, og man er sikker på at finde en location, hvor gæsterne kan føle sig tilpas og sænke skuldrene.

Comwell er specialiserede i at varetage store møder, og de bruger derfor mødeplanlæggere, som kan mødes med kunden for at tilrettelægge det givne møde.

En bred vifte af mødekoncepter

Møderne kan have forskellige rammer alt efter kundens eller firmaets ønske, en viden som Comwell bruger til at udvikle forskellige koncepter.

Et koncept, som Comwell arbejder med, er begrebet ”motiverende møder” – det vil altså sige møder, der skaber motivation og giver et ekstra pust til en fremadrettet arbejdsuge.

Teambuilding er et andet aspekt af møderammerne, som Comwell har valgt at fokusere på, og de tilbyder alt fra udfordrende Brain Games til GPS-orienteringsløb og Team Challenges i naturen.

I samarbejde med Comwell kan man altså tilrettelægge det helt perfekte møde og give det en rød tråd, som gør at deltagerne husker det overordnede budskab.

Kapaciteten

Comwell Hotellernes kapacitet kan rumme alt fra 4 til 1064 mødedeltagere, og der er derfor mulighed for at få et møde efter netop de behov, man måtte have. Såvel intime og mindre møder, som større møder af konferencelignende størrelser tilgodeses.

Holder man sit møde i samarbejde med Comwell, er man sikker på at skabe en oplevelse for sine medarbejdere, der kan styrke samarbejdet og dermed skabe resultater.

Mødelokaler i hele Danmark
Hotel, møde og konference
216 mødelokaler i Danmark
Gratis parkering

Mødelokaler med plads til 2-1064 personer