Vejle

Mødelokaler i Vejle

Vejle har en skøn beliggenhed ud til Vejle Fjord, og leder du efter flotte mødelokaler, som har plads til alle størrelser af arrangementer, så kan vi hjælpe dig. Vi har et stort udvalg af flotte mødelokaler i Vejle, hvor du får moderne faciliteter og tilmed en fantastisk udsigt ud over fjorden. Beliggenheden ligger tæt ved motorvej E45, og med Vejles centrale placering i Jylland er det et oplagt sted at afholde møder, hvor afstanden fra de fjerneste områder i Danmark til byen er overskuelig for alle.20
nov

Scandic hotels

De perfekte forhold til et møde, er uanset geografisk placering, er aldrig længere væk end at det kan tilsvare dig og dit firmas behov og deadlines. Hos Scandic Hotels har du rig mulighed for at finde en location, der kan opfylde de krav, firmaet opstiller, og vi har altid god tid og plads til at varetage den ramme der måtte ønskes.

Læs mere
20
nov

Comwell hotels

Comwell Hotels står for en kvalitetsbevidst og stemningsfuld behandling af sine gæster. Hos Comwell er man sikret en stemning, der afspejler den velvære, som hotellerne tilbyder. Står man overfor at skulle vælge en location til sit møde, kan man derfor overveje Comwell som vært.

Læs mere