Sønderborg

Mødelokaler i Sønderborg

I den sydlige del af Jylland ligger Sønderborg, som er en utrolig skøn og charmerende by med beliggenhed tæt ved vandet. Her er du garanteret flotte og ikke mindst afslappede omgivelser, som indbyder til ro og afslapning. Det er derfor et perfekt sted af holde diverse møder, hvor du har brug for et flot mødelokale med de rette faciliteter, hvor du tilmed får en skøn udsigt. I pauserne kan I derfor nyde de smukke omgivelser, som Sønderborg kan tilbyde.20
nov

Scandic hotels

De perfekte forhold til et møde, er uanset geografisk placering, er aldrig længere væk end at det kan tilsvare dig og dit firmas behov og deadlines. Hos Scandic Hotels har du rig mulighed for at finde en location, der kan opfylde de krav, firmaet opstiller, og vi har altid god tid og plads til at varetage den ramme der måtte ønskes.

Læs mere
20
nov

Comwell hotels

Comwell Hotels står for en kvalitetsbevidst og stemningsfuld behandling af sine gæster. Hos Comwell er man sikret en stemning, der afspejler den velvære, som hotellerne tilbyder. Står man overfor at skulle vælge en location til sit møde, kan man derfor overveje Comwell som vært.

Læs mere