Roskilde

Mødelokaler i Roskilde

Roskilde er en charmerende by, som har meget andet at byde på end blot Roskilde Festival om sommeren. Med en central placering på Sjælland, og en rimelig stor befolkning, er Roskilde det perfekte sted at booke et mødelokale. Her findes dejlige beliggenheder med fantastisk udsigt over fjorden. Mødelokalerne findes i alle størrelser, og du kan finde mere information her på siden, hvor du sikkert kan blive inspireret til din næste arrangement.20
nov

Scandic hotels

De perfekte forhold til et møde, er uanset geografisk placering, er aldrig længere væk end at det kan tilsvare dig og dit firmas behov og deadlines. Hos Scandic Hotels har du rig mulighed for at finde en location, der kan opfylde de krav, firmaet opstiller, og vi har altid god tid og plads til at varetage den ramme der måtte ønskes.

Læs mere
20
nov

Comwell hotels

Comwell Hotels står for en kvalitetsbevidst og stemningsfuld behandling af sine gæster. Hos Comwell er man sikret en stemning, der afspejler den velvære, som hotellerne tilbyder. Står man overfor at skulle vælge en location til sit møde, kan man derfor overveje Comwell som vært.

Læs mere