Kolding

Mødelokaler i Kolding

Når du kører mod Syd med Lillebælt i bagruden, ligger den idylliske jyske by Kolding, som er en skøn sønderjysk by med et lækkert havneområde lige ned til fjorden. Her findes mødelokaler til de fleste lejligheder. Kolding er en mellemstor by, og derfor er der rig mulighed for at finde et godt mødelokale til jer. Her får I både udsigt og de rette faciliteter til jeres behov. Med sin beliggehed i trekantsområdet er der rigtig gode betingelser for at mødes på farten.20
nov

Scandic hotels

De perfekte forhold til et møde, er uanset geografisk placering, er aldrig længere væk end at det kan tilsvare dig og dit firmas behov og deadlines. Hos Scandic Hotels har du rig mulighed for at finde en location, der kan opfylde de krav, firmaet opstiller, og vi har altid god tid og plads til at varetage den ramme der måtte ønskes.

Læs mere
20
nov

Comwell hotels

Comwell Hotels står for en kvalitetsbevidst og stemningsfuld behandling af sine gæster. Hos Comwell er man sikret en stemning, der afspejler den velvære, som hotellerne tilbyder. Står man overfor at skulle vælge en location til sit møde, kan man derfor overveje Comwell som vært.

Læs mere