København

Mødelokaler i København

Som Danmarks hovedstad tilbyder København mange muligheder for dig, som skal bruge et mødelokale med gode faciliteter. København er en storby, som har mange gode beliggenheder at tilbyde, og især de store mødelokaler ved kanalerne, søerne og de store parker har fantastiske udsigter. Her er der gode muligheder for gåture mellem møder og andre arrangementer. Så skal du bruge et godt lokale i Danmarks hovedstad, kan du finde flere muligheder her på siden, og nemt booke et lækkert sted.20
nov

Scandic hotels

De perfekte forhold til et møde, er uanset geografisk placering, er aldrig længere væk end at det kan tilsvare dig og dit firmas behov og deadlines. Hos Scandic Hotels har du rig mulighed for at finde en location, der kan opfylde de krav, firmaet opstiller, og vi har altid god tid og plads til at varetage den ramme der måtte ønskes.

Læs mere
20
nov

Comwell hotels

Comwell Hotels står for en kvalitetsbevidst og stemningsfuld behandling af sine gæster. Hos Comwell er man sikret en stemning, der afspejler den velvære, som hotellerne tilbyder. Står man overfor at skulle vælge en location til sit møde, kan man derfor overveje Comwell som vært.

Læs mere
20
nov

Brink Serviced Offices

Brink Offices er en specialiseret udbyder af kontorer og mødelokaler. Det er et firma, der i høj grad arbejder med det professionelle aspekt af udbuddet af mødelokaler. Brink Offices tilbyder mødelokaler på mange forsfkellige adresser i København, og er derfor specielt egnet til firmaer med geografisk udgangspunkt på Sjælland.

Læs mere
8
nov

Copenhagen Admiral hotel

Hos Copenhagen Admiral Hotel fører vi an med 11 helt unikke mødelokaler med moderne faciliteter, som giver gæsterne en speciel oplevelse – og som gør en forskel. Fælles for disse vigtige møder er, at vi har skabt rammerne til at skabe succes. Lokalerne er inspirerende og sætter en standard for kvalitet, hvor der er plads og rum til fordybelse.

Læs mere