Aarhus

Mødelokaler i Aarhus

Som Jyllands hovedstad har Aarhus mulighederne i orden. Her findes mange mødelokaler, som kan bookes til diverse arrangementer. Aarhus er Danmarks næststørste by, og med både havneområde og skov på sin plads, kan du finde et mødelokale, der har både udsigt og gode faciliteter med sig. Beliggenheden er centralt i Jylland, og derfor er der her gode betingelser for, at et godt arrangement kan finde sted. Find mere om booking og faciliteter her på siden.20
nov

Scandic hotels

De perfekte forhold til et møde, er uanset geografisk placering, er aldrig længere væk end at det kan tilsvare dig og dit firmas behov og deadlines. Hos Scandic Hotels har du rig mulighed for at finde en location, der kan opfylde de krav, firmaet opstiller, og vi har altid god tid og plads til at varetage den ramme der måtte ønskes.

Læs mere
20
nov

Comwell hotels

Comwell Hotels står for en kvalitetsbevidst og stemningsfuld behandling af sine gæster. Hos Comwell er man sikret en stemning, der afspejler den velvære, som hotellerne tilbyder. Står man overfor at skulle vælge en location til sit møde, kan man derfor overveje Comwell som vært.

Læs mere