Aalborg

Mødelokaler i Aalborg

I Nordens Paris er mulighederne mange, hvis du leder efter det perfekte mødelokale til jeres arrangement. I Aalborg findes der mange beliggenheder med fantastisk udsigt, ro og fred, men også med energi og fart over feltet. Aalborg tilbyder det hele, når det kommer til mødelokaler, og med sin beliggenhed ved Limfjorden og med flere afkørsler fra den jyske motorvej, er mulighederne mange. Find det mødelokale, der måtte passe til dine behov og book det i dag.20
nov

Scandic hotels

De perfekte forhold til et møde, er uanset geografisk placering, er aldrig længere væk end at det kan tilsvare dig og dit firmas behov og deadlines. Hos Scandic Hotels har du rig mulighed for at finde en location, der kan opfylde de krav, firmaet opstiller, og vi har altid god tid og plads til at varetage den ramme der måtte ønskes.

Læs mere
20
nov

Comwell hotels

Comwell Hotels står for en kvalitetsbevidst og stemningsfuld behandling af sine gæster. Hos Comwell er man sikret en stemning, der afspejler den velvære, som hotellerne tilbyder. Står man overfor at skulle vælge en location til sit møde, kan man derfor overveje Comwell som vært.

Læs mere