Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/helikopterture.dk/modelokaler.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 1975

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/helikopterture.dk/modelokaler.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 1979

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/helikopterture.dk/modelokaler.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 2803

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/helikopterture.dk/modelokaler.dk/wp-content/plugins/tag-list-widget/taxonomy-list-widget.php on line 395
Brink Serviced Offices - Modelokaler.dk

Brink Serviced Offices

Brink Serviced Offices

Mødelokaler i København, Lyngby og Hellerup og i Københavns Lufthavn Kastrup
Kontorhotel & mødelokaler
30 mødelokaler
Gratis parkering

Mødelokaler med plads til 2-90 personer

Om Brink Serviced Offices

Brink Offices er en specialiseret udbyder af kontorer og mødelokaler. Det er et firma, der i høj grad arbejder med det professionelle aspekt af udbuddet af mødelokaler. Brink Offices tilbyder mødelokaler på mange forsfkellige adresser i København, og er derfor specielt egnet til firmaer med geografisk udgangspunkt på Sjælland.

Kundens ønsker er alfa omega

Brink Offices betegner sig selv som et firma, hvor kerneværdierne er høj kvalitet, god service og pålidelighed.

Firmaet har særligt gjort noget ud af, at kunden på forhånd kan være med til at bestemme, hvordan mødelokalet skal indrettes til den bestemte anledning, noget der favoriserer firmaets ønsker om mødets fysiske rammer.

Kunden kan bestemme opstillingen af bordene, samt hvor mange mødelokalet skal kunne have kapacitet til.

Flyt kontoret ud

Udover selve rummet, kan man i tillæg få forplejning og tilgang til IT udstyr, som gør at mødet har de samme forudsætninger, som var man til et almindeligt møde på kontoret. Forskellen er de fantastiske locations og den høje service, som gør, at man kan fokusere på mødets indhold fremfor de praktiske foranstaltninger.

Mødelokalerne er udstyrede med hurtigt internet, aircondition, telefoner og whiteboards – og  skulle der være et problem, sidder receptionisterne klar til at hjælpe, da de kan kontaktes fra mødelokalet.

Specialiserede ned til mindste detalje

De moderne rammer, som Brink Offices har valgt, har et stilrent, luksuriøst og professionelt udtryk, som afspejles også igennem de materialer og det design, som Brink Offices vælger at præge deres mødelokaler med.

Ned til mindste detalje er Brink Offices specialiserede i, og har erfaring med mødedeltagere, og de ved derfor, at en lang dag på en kontorstol til et møde kan være udfordrende. Derfor har Brink Offices i alle deres mødelokaler ergonomiske stole, der egner sig til heldagsmøder.

Kapacitet

De forskellige mødelokaler, som Brink Offices tilbyder, kan rumme alt fra 2 til 90 mødedeltagere, og derfor formår de at opretholde en ekstrem høj kvalitet samtidig med, at de kan pleje alle deres gæster.

Mødelokaler i København, Lyngby og Hellerup og i Københavns Lufthavn Kastrup
Kontorhotel & mødelokaler
30 mødelokaler
Gratis parkering

Mødelokaler med plads til 2-90 personer